10 dagar till DM. Känns wierd, nåja. Kom hem från träningen för ett litet tag sen och ska nog sova nu för har så förbannat ont i ryggen. Imorgon ska jag gå på bio med mamma, fredag ska jag bruncha med tjejerna och lördag mest troligt parti. Har alltså en massa bra grejer kvar på detta lov.
Det här lovet har gått alldeles för fort om du frågar mig. Love
 
 
Tog denna text från Madelene Billmans blogg för den förmedlade budskapet så bra:
 

“En Krigares Själ” är en låt tillägnad Junior Da Silva. Producerad av Juniors barndomsvänner Arkam Shafii och Durjar Amin. Medverkande i videon är Juniors flickvän Elsa, samt Juniors familj och vänner.

 

Juniors kamp och vilja om att övervinna leukemi har spridit sig som en stormvåg över Sverige. Han har inspirerat, varit positiv och stark trots den all den smärta och rädsla han fick utstå. Genom Elsas instagram har jag fått se hur många fantastiska och fina människor som Junior har haft omkring sig. Begreppet No One Fights Alone har fått mig att tänka mer på mina nära och kära – i alla lägen! Man ska ta vara på varandra, ta sig tid att lyssna och agera stöttepelare om någon har det svårt. Det är den kraften som får oss att kämpa för det finaste vi har – kärleken till livet!

 

Genom den växande teknikens värld glider människan längre och längre från varandra. Vi ser inte det som händer runt om kring oss utan fokuserar mer och mer på oss själva. Därför vill jag nu påminna er om en viktig sak. En olycka eller sjukdom kan hända vem som helst. Dig själv, någon nära i familjen eller någon i din vänskapskrets. Ofta när detta inträffar är blod något som kan vara livsavgörande. Därför vill jag nu påminna dig om att du kan bidra till att rädda någons liv. Blod är något som ständigt eftersöks inom sjukvården. Eftersom att blod är en färsk vara och bara håller i upp till sex veckor är det viktigt att så många som möjligt hjälper till. En kvinna kan lämna blod tre gånger om året och en man fyra gånger. Vilket alltså inte innebär ständiga månads besök. Mer information, frågor och svar om att ge blod hittar ni här! Nu gör vi det här tillsammans, för oss själva och för att bevisa att Juniors bortgång inte var förgäves – NO ONE FIGHTS ALONE!

 
 
Förälskat mig i mammas ormskinn sneakers, gosat med bebbe lillasyster, färgat håret rödare, blivit bättre på att sminka mig, utvecklat ett beroende av kindermaxi, gjort en sjukligt god brunch med älskipelski, uppskattat mina helt galet fina vänner, vandrat runt i mysbyxorna, skrattat, gråtit,dansat, skrikit med till låtar jag inte riktigt kan, dansat på bord, levt livet ni vet och tränat är en del av vad jag har gjort på senaste tiden.