Byxor: Cubus // Top: Bikbok // Skjorta: H&M // Halsring: Gina Tricot // Roseguldring: H&M
 
Det är verkligen regn och rusk väder nu. Idag blev till och med min buss hem inställd för att det regna så extremt mycket och halkan var livsfarlig. Efter nån timmes häng på loet fick jag åka någon annan buss till Boden så fick mamma hämta upp mig efter jobbet. Knäppte av dessa brusiga bilder när ja kom hem och usch vad jag ogillar detta mörker.. 
Ombre, Outfit, Redhead, Svartvitt, Vardag, Vinter, Väder, mode,
Stjärnhalsband: Mammas // Önskebenhalsband: Gina Tricot // Döskallehalsband: Ur&Penn // Vingörhänge: H&M // Stjärnörhänge: Ur&Penn // Sportbh: Victorias Secret
 
Jag vet att jag tjatar om detaljer, men det gör verkligen så stor skillnad i en outfit! Ni som känner mig vet att jag har ett stort utbud av smycken och visst så kanske jag använder vissa av dem för sällan men smycken och detaljer i helhet kan verkligen höja vilken outfit som helst.
 
 
Fotografi, Hår, Ombre, Redhead, Svartvitt, Vinter, detaljer, fashion, mode,
 
I lördags gjorde jag och mamma middag inspirerad av hannalicious. Sallad med bladspenat, sötpotatis, gurka, tomat, cashewnötter, avakado, halloumi och guaccamole. Sjukt gott! Jag älskar cashewnötter i mat så tipsar verkligen det! Har ätit detta till lunch två dagar nu också och still delicious ;)
Mat, Recept, Vardag, Vegetariskt,