Tog denna text från Madelene Billmans blogg för den förmedlade budskapet så bra:
 

“En Krigares Själ” är en låt tillägnad Junior Da Silva. Producerad av Juniors barndomsvänner Arkam Shafii och Durjar Amin. Medverkande i videon är Juniors flickvän Elsa, samt Juniors familj och vänner.

 

Juniors kamp och vilja om att övervinna leukemi har spridit sig som en stormvåg över Sverige. Han har inspirerat, varit positiv och stark trots den all den smärta och rädsla han fick utstå. Genom Elsas instagram har jag fått se hur många fantastiska och fina människor som Junior har haft omkring sig. Begreppet No One Fights Alone har fått mig att tänka mer på mina nära och kära – i alla lägen! Man ska ta vara på varandra, ta sig tid att lyssna och agera stöttepelare om någon har det svårt. Det är den kraften som får oss att kämpa för det finaste vi har – kärleken till livet!

 

Genom den växande teknikens värld glider människan längre och längre från varandra. Vi ser inte det som händer runt om kring oss utan fokuserar mer och mer på oss själva. Därför vill jag nu påminna er om en viktig sak. En olycka eller sjukdom kan hända vem som helst. Dig själv, någon nära i familjen eller någon i din vänskapskrets. Ofta när detta inträffar är blod något som kan vara livsavgörande. Därför vill jag nu påminna dig om att du kan bidra till att rädda någons liv. Blod är något som ständigt eftersöks inom sjukvården. Eftersom att blod är en färsk vara och bara håller i upp till sex veckor är det viktigt att så många som möjligt hjälper till. En kvinna kan lämna blod tre gånger om året och en man fyra gånger. Vilket alltså inte innebär ständiga månads besök. Mer information, frågor och svar om att ge blod hittar ni här! Nu gör vi det här tillsammans, för oss själva och för att bevisa att Juniors bortgång inte var förgäves – NO ONE FIGHTS ALONE!